SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sundsvalls Simsällskap
Välkommen till Sundsvalls Simsällskap
 
Simskola VT23
2022-12-01 12:00

Idag kan ni äntligen se vårens grupper i simskolan! Grupperna med respektive dagar och tider hittar ni via vår anmälningssida - klicka här.

 

Anmälan till grupperna släpps 18/12 kl.20:00 för gamla medlemmar under HT22 och 21/12 kl.12:00 för våra nya medlemmar. 

 

Så passa på att kika in vilken grupp ni är intresserad av redan nu! Har ni några funderingar så hör ni av er till info@sundsvalls-ss.se.

Nu drar vi igång höstens försäljning
2022-11-04 10:20

Försäljningen är helt frivillig och det finns inte några krav på försäljningsnivåer. Huvuddelen av vinsten kommer alltså att tillfalla dig som säljer och kan ses som en möjlighet att sänka träningsavgifter eller tävlings­-/lägerkostnader.

 

Denna gång säljer vi produkter från NewBody och Ullmax. Kataloger kommer att delas ut under träning v45 till den som vill ha. 

 

Ett toppentillfälle att tjäna pengar alltså!

 

Ullmax:

Nya säljare:

https://ullmax.app/se/sv/console/spa/login/participant – skapa konto med gruppkod: 298082

 

Sålt tidigare:

https://ullmax.app/se/sv/console/spa/login/participant – logga in med personliga uppgifter.

 

NewBody

Nya och gamla säljare:

https://www.newbody.se/reg/TEGGYTG – registrera dig som säljare, gäller även om du sålt tidigare.

 

NewBody och Ullmax

När du registrerat dig för NewBody eller loggat in på Ullmax hittar du bl.a. din personliga säljlänk och QR-kod som du kan dela via messenger, Facebook, mail och sms för att öka din försäljning samt en säljkod om du väljer att sälja vi katalogen.

 

Säljperioden startar måndag den 7/11 och avslutas fredag den 25/11 kl. 20:00.

 

Lycka till med försäljningen!

 

Vänliga hälsningar, Karin Henningsson

Försäljningssektionen Sundsvalls simsällskap

 

Vid frågor maila – klicka här

Höstlov
2022-10-24 17:55

Nu är det strax höstlov eller läslov som det kallas ibland och då tar vi också ledigt från simskolan. Från och med lördag 29 oktober till och med fredag 4 november är det inga simskolelektioner.

 

 

Är ni ändå sugna på att komma till badet kan vi tipsa om Himlabadets höstlovsskoj - läs mer här.

 

 

Vi hoppas ni får ett riktigt härligt lov så ses vi simsugna från och med lördag 5 november igen!

Anmälan Masters öppen
2022-09-20 10:34

 

Nu är anmälan till mastersgruppen (25+) öppnad, kom ihåg att anmäla er! Anmälan finner ni under vår anmälnings/bokningssida på hemsidan. 

Varmt välkomna!
2022-09-16 22:00
Carro, Annika och Bella

Kevin och Sophie avslutade sina anställningar hos oss i somras för att gå vidare till Väsby simsällskap. De lämnar ett stort tomrum efter sig och saknas av både simmare och föräldrar. Vi önskar dem stort lycka till och hoppas på snart återseende!

 

Styrelsen har jobbat med ersättningsrekryteringar sedan i våras och nu kan vi presentera några glädjande nyheter!

 

Bella Engström har under våren ansvarat för simskolan tillsammans med Sophie och tar nu rollen fullt ut som simskoleansvarig från den 1 september. Bella har jobbat hos oss i flera år och för våra yngre simmare är Bella ett välkänt ansikte.

 

Som kansliansvarig och som tränare i de yngre träningsgrupperna har vi anställt Caroline Ytterström. Caroline, eller Carro, tillträdde sin nya tjänst 1 september och precis som Bella hon har jobbat länge i föreningen och ni är många som redan känner henne.

 

Vi anställer en klubbchef!

Från och med den 12 december tillträder Annika Edin som klubbchef för Sundsvalls simsällskap. Annika kommer närmast från Sundsvalls kommun, men har en lång bakgrund inom simning både lokalt och hos Svenska simförbundet. Vi är jätteglada att Annika vill jobba med oss och fortsätta att utveckla vår verksamhet samt simningen i regionen.

 

Vi önskar våra nyanställda varmt välkomna!

 

Styrelsen fortsätter med rekryteringsarbetet och hoppas kunna återkomma med fler spännande nyheter inom kort. Tills vi har nya tränare på plats så har vi sedan slutet på sommaren en fantastisk hjälp av Johan Sundqvist från Härnösand som leder träningen i Sumsim och Mästerskap. Utöver Johan har vi också stöttning av Hannah Newsham och Emma Wallin i de båda grupperna. Vi riktar ett stort tack till Johan, Hannah och Emma!

 

Utbilda dig till funktionär
2022-09-08 20:39

Vi är en ideell förening och utan alla fantastiska föräldrar, anhöriga och frivilliga skulle vi inte klara oss som förening. Ett av de bästa sätten du kan hjälpa oss på är att utbilda dig till funktionär. Då får du lära dig mer om ditt barns idrott, du lär känna fler föräldrar och bidrar till att vi kan arrangera tävlingar för våra barn och ungdomar.

 

 

Nu erbjuder vi utbildningar vid två olika datum för att du ska kunna göra din praktik under vår hemmatävling Sundsvall TYR Cup den 1-2/10.

 

 

 

 

Inga förkunskaper krävs till steg 1 och det är det absolut bästa sättet att vara delaktig i ditt barns idrottande!

 

 

Sundsvalls Simsällskap står för utbildningskostnaden.

 

 

Varmt välkommen som funktionär!

Ansökan till NIU är öppen
2022-09-08 13:41

Nu har ansökan till NIU öppnat! Är du intresserad av att söka hittar du mer information från Svenska Simidrottsförbundet här och Sundsvalls gymnasium här.

 

Sundsvalls simsällskap samarbetar med NIU i Sundsvall och om du har några frågor eller är intresserad av hälsa på och provsimma med oss – hör av dig till info@sundsvalls-ss.se.

 

Hoppas vi ses!

Ny grupp silverpingvinen
2022-08-16 12:40

Hej alla!

Eftersom vi har haft hög efterfrågan på silverpingvinen i simskolan har vi öppnat ytterligare en silverpingvin-grupp.  Anmälan öppnar kl.13:00 idag, tisdag, via vår bokningssida - klicka här. Så var snabba om ni vill knipa en plats!

 

Varmt välkomna!

Kansliet har sommar stängt!
2022-06-21 13:13

Under vecka 26 - 31 har kansliet stängt. Vi har under denna period inga telefontider utan alla frågor och kommunikation hänvisas till info@sundsvalls-ss.se 

 

Trevlig sommar! 

Facebook
 
Aktuellt
Simshop
Sponsorer