Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sundsvalls Simsällskap

Välkommen till Sundsvalls Simsällskap
 
Avslutad Simskoletermin
2020-11-24 16:07

(2020-11-24) Sundsvalls Simsällskap har tagit del av det regeringens nya maxbegränsning på åtta personer som träds i kraft idag, för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Även då själva simträningen inte är en allmän sammankomst så bidrar varje medföljande förälder till en sammankomst. Vi kommer fortsätta bedriva Medley, Stjärnskottet, Utmanaren, UGP, Simiaden och Sumsim men inga medföljande föräldrar får passera in dvs ni måste lämna ert barn vid entrén. All annan verksamhet är nu avslutad eller pausad.


Tillsammans kan vi bromsa smittspridningen!

2020-11-16 20:34

(2020-11-16) Spridningen av Covid-19 ökar i hela länet och från och med idag, måndagen den 16 november till och med söndagen den 13 december införs skärpta råd i Västernorrland.

 


Detta ger direkt konsekvenser för vår verksamhet, avser 2 punkter av de nya allmänna råden.

 • Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras.
 • Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.


För Sundsvalls Simsällskap betyder de att vi med start idag, måndag 16 november 2020.

 • Pausar all idrottslig verksamhet för medlemmar födda 2004 och äldre.
 • Pausar all vuxenverksamhet
 • Pausar deltagande i tävlingar

 

Folkhälsomyndigheten uppmanar samtidigt till barn- och ungdomsidrotten att fortsätta all idrottslig verksamhet för medlemmar födda 2005 och yngre. Sundsvalls Simsällskap kommer därför att under de nya skärpta råden anpassa verksamheten. Ett fåtal grupper kommer vi korrigera undervisningstiden för, dessa grupper kommer att meddelas under morgondagen (17/11). Hör du inget annat är de din ordinarie tid som gäller.

 

Himlabadet och Alnöbadet är i övrigt stängt för allmänheten, men har specifikt öppet för Simkunnighetsundervisning och Sundsvalls Simsällskaps träningsverksamhet för barn och ungdomar. Vi har en begränsning kring hur många vi kommer vara i simhallen samtidigt för att ge bra möjlighet att undvika trängsel och kunna sprida ut oss.

 

Nya riktlinjer i vår verksamhet gäller mellan 16 nov-13 dec 2020

 •  Simskolan: Baddaren , Bläckfisken- Max 1 medföljande förälder/barn gäller fortsatt, som förälder är de viktigt att du tar avstånd till övriga under tiden som lektionen pågår. Inga medföljande syskon tillåts.
 •  Simskolan: Silverpingvinen, Guldpingvinen, Fisken, Hajen & Simborgaren - Max 1 medföljande förälder/barn får följa med in i omklädningsrummet. Därefter måste föräldern bege sig till motionsbassängen på anvisade orange stolar. Man får inte sitta inne i simhallen. Inga medföljande syskon tillåts.
 • Medley födda 2013-2014 - Max 1 medföljande förälder/barn får följa med in i omklädningsrummet. När barnet är överlämnat måste föräldern bege sig ut från anläggningen (ta med barnets nyckeltagg). Man får inte stanna i simhallen under tiden lektionen pågår. Tillåtelsen via mail gäller ej längre.
 • Medley födda 2012 och äldre – Ingen medföljande vuxen tillåts inne i simhallen/omklädningsrummen. Tillåtelsen via mail gäller ej längre.
 • Stjärnskottet, Utmanaren, Simiaden, UGP & Sumsim – Ingen medföljande vuxen tillåts inne i simhallen/omklädningsrummen. Tillåtelsen via mail gäller ej längre.
 • Vistas så kort tid i simhallen som möjligt. Kom strax innan din lektion börjar och var så snabb du kan efter lektionens slut.
 • Kom ombytt till simhallen, duscha snabbt innan lektionen. Efter lektionen duschar man hemma. Detta för att minska tiden och risken för trängsel i omklädningsrummen.
 • Vid minsta sjukdomssymptom stannar man hemma, gäller såklart både barn, föräldrar och ledare.

 

Vi fortsätter noggrant att följa utvecklingen av läget och kan med kort varsel komma att fatta nya beslut.

Tillsammans hjälps vi åt mot smittspridningen!

Covid- 19, skärpta råd i Västernorrland
2020-11-16 13:28
Spridningen av Covid-19 ökar i hela länet och från och med måndagen den 16 november till och med den 13 december införs skärpta råd.

Vi har tagit del av informationen från Folkhälsomyndigheten och vi återkommer när Sundsvalls Kommuns tolkningen av dom allmänna skärpta råden är oss tillhanda. 

Folkhälsomyndigheten - Klicka här


Här börjar julen 2020!
2020-11-11 11:47

Vad gör kvällen den 23 december? Gör du som många andra i vårt land. Sitter med en eller flera brickor på uppesittarkvällen och tänker bästa fall kanske man vinner 100 kr eller så är Nyårsafton säkrad med en ny lott. Men innerst inne önskar du bilen eller färgfemma!


Har du tänkt delta på Uppesittarkvällen passa då på och köp dina lotter hos oss i Sundsvalls Simsällskap! Lotterna finns nu att köpa på vårt kansli i sporthallen. 


Enkellott 100 kr

Dubbellott 200 kr


Tipsa dina vänner, bekanta och arbetskollegor!

SIMSKOLA
Spendera våren med Sundsvalls Simsällskap!
2020-11-02 08:00, SIMSKOLA
Välkomna till Simskolan Vårterminen 2021 och året då Sundsvalls Simsällskap fyller 150 år!

Nu kan ni se alla grupper vi erbjuder Vårterminen 2021 under anmälan. Grupperna är endast synliga och bokning kan göras:

 • Den 13/12 kl. 20:00 (återanmälan). 
 • Den 16/12 kl. 10:00 (nyanmälan).
Vi är en ideell förening som alltid vill bli bättre! 

 • Nytt till våren är att vi kommer att försöka dela upp A & B sidorna i ålder beroende på gruppens nivå. Därför kommer det ligga en ålders restriktion för varje grupp. Detta för att simskolan ska bli ännu bättre! I och med att vi delar in dem i ålder kan vi ge övningar som stimulerar barnen både mentalt och fysiskt samtidigt som simmarna själva har lättare att skaffa kompisar och känner sig som en del i gruppen när alla är "lika" stora. Om ni har frågor vänligen maila: info@sundsvalls-ss.se
 • Ni kan prenumerera på er grupp! Med det nya systemet har ni medlemmar möjlighet att prenumerera på en grupp och ni kommer då få information via e-mail när platserna till gruppen släpps samt om en fullbokad grupp får en ledig plats!
 • Via medlemsappen kan ni även ta del av ert barns framgångar - märken som tagits, framtida grupprekommendationer samt sponsor rabatter via medlemskortet som finns i appen.
Under kursperioder finner ni alla perioder som startar under 2021. Under datum finner ni alla viktiga datum för respektive period med lovdagar etc. och under våra nivåer kan ni läsa om vilken grupp som kommer passa ert barn bäst och under vanliga frågor får ni svar på dem allra flesta funderingarna. Om ni fortfarande har en fråga vänligen kontakta oss så hjälper vi er.

Covid-19:
Vi fortsätter att följa folkhälsomyndighetens rekommendationer för idrottsföreningar. Vi har planerat våren utifrån de förutsättningar vi har idagsläget (021120) med grupper och tider vänligen observera att detta kan komma att förändras beroende på restriktionerna.

Vi ser framemot att fira 150 år av simkunnighet tillsammans med er!
Medlemskväll med ARENA
2020-09-24 10:11

Onsdagen den 7 oktober erbjuder Sundsvalls Simsällskap tillsammans med ARENA en digital medlemskväll.


Under ett dygn – onsdagen den 7 oktober 2020 – kommer medlemmar i klubben att kunna handla i Arenas webbshop med hela 40 procents rabatt på stora delar av sortimentet (gäller ej klubbkläder eller Limited Edition). 


Mer information kommer att skickas ut via mail under måndagen den 5 oktober. 

Försäljning av NewBody och Ullmax!
2020-09-22 16:17

Nu erbjuder vi åter en möjlighet för er att tjäna pengar genom försäljning där hela 80% av försäljningsvinsten går till säljaren och 20% av vinsten till Sundsvalls simsällskap.

Försäljningen är helt frivillig och det finns inte några krav på försäljningsnivåer. Huvuddelen av vinsten kommer alltså att tillfalla er som säljer och kan ses som en möjlighet att sänka träningsavgifter eller tävlings­-/lägerkostnader.

Denna gång säljer vi produkter från NewBody och Ullmax. Kataloger kommer inte att delas ut denna gång, utan de som önskar kan hämta kataloger hos Tanya på kontoret på Sporthallen. 


Ett toppentillfälle att tjäna pengar alltså!


 • Ullmax:

Ny användare:

https://app.ullmax.com/se/seller.asp?NewClubID=11587&kp=0

Sålt tidigare:

app.ullmax.se och logga in till höger på skärmen

När du loggat in får du också en personlig kod som du kan skriva på katalogen.

Ullmax genomför också en kampanj för Världens barn mellan den 25 september och 4 oktober. För varje sålt underställ under denna period skänker de 30 kr till Världens barn, så se till att era beställningar registreras på hemsidan innan den 4 oktober om ni vill vara med och bidra till en god sak. Er vinst påverkas inte

 • NewBody

https://www.newbody.se/reg/TCROGAU

När du loggat in på NewBody och Ullmax finner du din personliga säljlänk och QR-kod som du sedan kan dela via messenger, Facebook, mail och sms för att öka din försäljning.


Säljperioden är i full gång och avslutas mån 12 oktober kl 20.00


Lycka till med försäljningen!


Vänliga hälsning,

Ingela Lundén 070-3106521 och Sonja Hedlund 070-3117115

Försäljningssektionen Sundsvalls simsällskap

Vid frågor maila - klicka här


Sundsvall Arena Cup - Tempus Anmälan öppen igen
2020-09-05 12:00
Vi vill informera om att vi nu tillsammans med anläggningsägare och Polisen gått igenom hur tävlingen ska kunna genomföras på säkrast möjliga sätt. Det innebär dock ett antal förändringar. Tävlingspassen kommer att delas upp där yngre simmare samt Parasimmare inleder och de äldre avslutar varje tävlingspass. 

Det kommer att kompletteras med pauser senare. Håll utkik efter preliminära tidsprogram där dessa kommer att redovisas.

Tävlingen kommer att genomföras utan publik. Vill man ändå vara med så finns det möjlighet att anmäla sig som funktionär. Se information nedan. Gäller givetvis också gästande klubbar.

Har man påbörjat sin anmälan i Tempus kommer man att behöva lägga in dessa på nytt. Beklagar besväret.

// Tävlingssektionen.
Här börjar julen 2020 - En fin tradition!
2020-09-02 10:00

Vad gör ni kvällen den 23 december? Gör ni som många andra i vårt land? Sitter ni med en eller flera brickor på uppesittarkvällen och tänker att i bästa fall kanske man vinner 100 kr eller så är Nyårsafton säkrad med en ny lott! Men innerst inne önskar du bilen eller färgfemman!


Har ni tänkt delta på Uppesittarkvällen passa då på och köp dina lotter hos oss!


Ni lägger din beställning här: Klicka här 

eller så kan ni skicka ett mail - klicka här

*Ange då: Namn, mailadress, barnets grupp, antal lotter (enkel, dubbel eller trippel)


Tipsa dina vänner, bekanta och arbetskollegor!

Facebook
Nyheter från våra grupper
Sumsim14-18 juli, 19/11 11:58 
Sumsim14-18 juli, 02/10 12:51 
Simiaden, 09/07 09:05 
UG(P) -Gruppen, 02/07 10:45 
 
Aktuellt
Sponsorer