SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sundsvalls Simsällskap

Välkommen till NIUs hemsida

Sundsvalls Simsällskap samarbetar med Sundsvalls gymnasium som är en av 23 certifierade gymnasieskolor i Sverige som erbjuder Nationell Idrottsutbildning i simning. 

 

  • Simmarna har möjlighet att kombinera sina studier med simträning på elitnivå.  Skolan har som mål att stödja och utveckla elitsatsande elever. 
  • På NIU–simning i Sundsvall erbjuder vi dig ett personligt upplägg för din elitsatsning under de tre eller fyra åren du går på utbildningen.

Vi har ett stort fokus på individens utveckling och kombinationen simning och skola. Utbildningen innehåller mycket träning, du kommer därmed att lära dig att strukturera upp din vardag.

Här krävs alltså att du lär dig att ta eget ansvar och fungera som individ i grupp.

 

 

På NIU- Simning erbjuder vi träning/teori 3-4 gånger i veckan under skoltid där fokus ligger på dig och dina utvecklingsbehov. Teori kommer att ingå i specialidrotten både separat från och integrerat i de praktiska passen. Simträningen sker i 50m bassäng maj-oktober och oktober-maj i 25m bassäng.


Du får som NIU-elev vägledning i din satsning av engagerade, licensierade elittränare som hjälper dig att nå dina mål. NIU-träningen ligger på morgonen och schemat är anpassat efter det, oberoende av det program du väljer. Vi vet att du som kommer till oss är driven och motiverad att nå dina mål så för oss är det viktigt att du får utvecklas optimalt både som simmare och individ!


Läs mer om NIU i Sundsvall här.

 

  • För mer information om NIU kontakta Emma Wallin
  • För information om träning efter skoltid med Sundsvalls Simsällskap, kontakta Kevin Lai
    På kvällstid erbjuds du att träna med oss i Sundsvalls Simsällskap och delta i deras ordinarie verksamhet. Avgiften för att träna med Sundsvalls Simsällskap är 1500kr/termin (gäller HT20/VT21)
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 25/03 13:34 
Hem, 11/03 10:48 
Hem, 23/02 13:30 
Hem, 27/01 12:22 
Hem, 18/12 19:47 
 
Aktuellt
Sponsorer