SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sundsvalls Simsällskap

Välkommen till styrelsens sida!
Här visar vi aktuell information från styrelsen.
Ett stort tack för uppslutningen vid Vårmässan
2018-05-01 11:45
Vi riktar ett stort tack till alla som ställde upp för föreningen genom att jobba på parkeringen i Gärde under Vårmässan. Parkeringsuppdraget innebär ett välkommet tillskott till föreningens ekonomi. Genom uppdraget täcker vi in startavgifterna för alla våra simmare under två tävlingar.

Med vänlig hälsning
Styrelsen
Adam lämnar föreningen
2018-03-28 18:00
Adam har valt att avsluta sin anställning hos oss för att börja som tränare i Uddevalla där han fått en tjänst som ansvarig för NIU-simmarna och elitsimmarna. Adam kommer att finnas på plats hos oss tom 9/7.

Vi tackar Adam för den tid han jobbat hos oss och önskar honom lycka till i sin fortsatta tränarkarriär!

Arbetet med att rekrytera en ny tränare påbörjas omedelbart.

Med vänlig hälsning
Styrelsen
Ordförande har ordet
2018-03-21 21:40

Först och främst vill jag tacka för det förtroende ni visat genom att välja mig till ordförande! 

Sedan vill jag också tacka den avgående styrelsen för ett makalöst jobb och välkomna den nya!


Jag kommer tillsammans med den övriga styrelsen att göra mitt bästa för att 2018 ska bli ett ännu bättre simmarår än 2017. Vi kommer att ta vid den förra styrelsens arbete och fortsätta jobba för att utveckla vår förening ytterligare för att våra barn och ungdomar i klubben ska få så bra förutsättningar som möjligt att utvecklas och ha kul tillsammans.


Har ni synpunkter och förslag på hur vi kan bli en ännu bättre förening, lämna dom gärna direkt till mig eller någon annan i styrelsen. Ni hittar våra kontaktuppgifter under Kontakt.


För er som vill engagera er i klubben, men som ännu inte bestämt er för hur, eller känner till vilka möjligheter som finns, kan jag tipsa om att utbilda sig till funktionär. Det är roligare att hänga med på träningar och tävlingar när man förstår mer om simning och framförallt är det roligt att jobba som funktionär och vara en aktiv del av en tävling. Vår förening är också starkt beroende av att vi har utbildade funktionärer för att kunna ordna tävlingar för våra barn och ungdomar. Utöver att det är kul för simmarna att tävla är våra tävlingar en av grundpelarna i vår ekonomi. 


Jag vill också tipsa om mötet vi har för tävlingssektionen den 9e april. Där finns det alla möjligheter att engagera sig i föreningen genom arrangerandet av våra tävlingar, både nya och gamla medlemmar i tävlingssektionen är varmt välkomna. 


Jag ser också gärna att vi får fler föräldrar som är med i Föräldrasektionen, kanske den bästa av sektionerna, där allt roligt runt simningen planeras, som Tillsammansdagar och Juldopp.


Vi har mycket roligt att se fram emot under året, med egna tävlingar som ska ordnas, mästerskapssimning, sommarsimskolor och träningsläger, men kanske framförallt vår nya simhall. Det är säkert fler än jag som gärna ser ett slut på skjutsandet till andra simhallar :) 


Med vänlig hälsing

Malin Norlander

Ordförande

Planering vt 2018
2018-03-21
Nu finns vårens planering för klubbens åtaganden upplagd på hemsidan. Den finns upplagd under Kalender/Årsplanering och ses bara i inloggat läge. Planeringen innehåller schema för eventuellt parkeringsuppdrag i april och Sundsvallssim 9-10/6 på Himlabadet.

Observera att varje familj själv är ansvarig för att kontrollera när de är schemalagda och eventuella byten av pass. 
De familjer som blivit schemalagda som funktionärer, men saknar funktionärsutbildning har möjlighet att gå utbildning under våren, eller byta pass med någon som har utbildning. Under funktionärssidan finns info om vårens funktionärsutbildningar.

Vi har gjort vårt bästa för att få till ett schema där alla familjer är med och hjälper till, men det är omöjligt att göra en planering som ska passa alla. Vi hoppas att ni ska ha överseende om schemat inte ser ut precis som ni hoppats på. Har ni frågor eller funderingar över schemat, kontakta oss på info@sundsvalls-ss.se

Vi hoppas på ett mildare väder för årets Vårmässa och många starter och solsken för vårt Sundsvallssim :)

Med vänlig hälsning
Styrelsen
Årsmöte 2018
2018-02-23 13:44
Nu är det snart dags för årsmöte!

Varmt välkomna till Kansliet, Idrottens Hus, tisdagen den 20e mars kl 19:00 - 20:30.

Föredragningslista hittar ni här.
Ny tränare
2018-01-18 22:10
Johannes Skaguis tillkommer som ny tränare inför vårterminen!

Johannes kommer att smygstarta sin anställning i mån av tid och från och med den 29/1 finns han på heltid hos oss. Vi hälsar Johannes varmt välkommen och ser fram emot en ny rolig termin med mycket simning.

Med vänlig hälsning
Styrelsen
Föräldramötet den 10/1
2018-01-15 18:08
Tack till alla er som kom på våra föräldramöten den 10/1 och gjorde det till en trevlig kväll! 

För er som inte hade möjlighet att komma på något av föräldramötena så kan ni nu läsa en sammanfattning av mötet här.

I sammanfattningen kan ni läsa mer om vår gruppstruktur, hur och var ni anmäler era barn till tävlingar, läger, aktiviteter och simgrupper, vår föräldrapolicy och hur viktigt det är att alla familjer med tävlande barn har minst 1 funktionärsutbildad förälder/vårdnadshavare.

Med vänlig hälsning
Styrelsen
Ett stort tack!
2017-12-12 20:00

Föräldrapolicy
2017-10-13 22:55
Styrelsen har tagit fram en föräldrapolicy som vi önskar att samtliga medlemmar i klubben tar del av. I den kan ni läsa om vad Sundsvalls simsällskap erbjuder simmande barn och ungdomar samt vilka förväntningar som finns på föräldrar i Sundsvalls simsällskap.

Ni kan läsa mer i dokumentet som ni hittar här.
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 25/03 13:34 
Hem, 11/03 10:48 
Hem, 23/02 13:30 
Hem, 27/01 12:22 
Hem, 18/12 19:47 
 
Aktuellt
Sponsorer