SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sundsvalls Simsällskap
Ny hemsida

Föreningen har en ny hemsida https://www.sundsvallsss.se/

 

Infon här uppdateras inte längre. 

Tillsammans med Sundsvalls Simsällskap

Sundsvalls Simsällskap med anor från 1871 engagerar barn och ungdomar i Sundsvalls kommun under visionen ”Simning för alla”. Vi bedriver verksamhet året runt på Himlabadet och Alnöbadet. 

 

Vi har 3 st tillsvidareanställda och ca 25 timanställda som jobbar hos oss. För att Sundsvalls Simsällskap ska kunna fungera på bästa sätt är vi beroende av engagemang från våra medlemmar via arbetsgrupper och kommittéer. 

 

Här nedan hittar ni en beskrivning av våra sektioner och ni alla är hjärtligt välkomna att vara med och hjälpa till och engagera sig för våra barn och ungdomars bästa.

 

Hoppas ni hittar en sektion ni gärna vill engagera er i!

Funktionärssektionen

För att kunna genomföra tävlingar för våra simmare behövs det många som hjälper till, både vid bassängen och vid sidan om. Vid bassängen behövs ca 28 funktionärer per pass för att kunna genomföra en tävling. Oftast består en tävling av 4 pass, 2 per dag med lunchuppehåll mellan passen.

 

Du behöver inte ha erfarenhet som simmare för att vara funktionär. Du får utbildning och lär dig genom att titta och prata med andra funktionärer. Det ger dig bättre förståelse för ditt barns idrott och för de tävlingar som ditt barn deltar i. Förutom en ökad förståelse för simning kommer du också träffa och lära känna andra föräldrar i simklubben. 

 

Det  finns 3 nivåer av funktionärsutbildningen: tävlingsfunktionär (tidtagare och vändningskontrollant), distriktfunktionär (tävlingsledare, bandomare, vändningskontrollantledare och starter) och förbundsfunktionär (tävlingsledare och starter vid mästerskapstävlingar)

 

 

Utbildningskalender HT 2021

 

Datum Nivå Plats Praktikplatser Anmälan
2021-09-18 09:00 - 17:00 Tävlingsfunktionär Sundsvall

Sundsvall Arena Cup 25 - 26/9

UGP1 Brunflo 16 - 17/10

Sälsimmet Njurunda 23 - 24/10

Anmälan
2021-10-09 09:00 - 17:00  Tävlingsfunktionär Sundsvall

UGP1 Brunflo 16 - 17/10

Sälsimmet Njurunda 23 - 24/10

Sumsim Region Sundsvall 13 - 14/11

Anmälan
2021-10-30 09:00 - 17:00  Distriktsfunktionär Sundsvall

Sumsim Region Sundsvall 13 - 14/11

Höstsimiaden Njurunda 4 - 5/12

NM Härnösand 18 - 19/12

Anmälan
 

Det finns alltid ett behov av nya funktionärer. Hjälp till och bidra till att vi kan genomföra tävlingar för våra barn och ungdomar!

Kostnaden på 500 kr står klubben för.

 

 

Kontaktpersoner och samordnare för funktionärerna:

Melenie Lind och Eric Arelöf: funktionar@sundsvalls-ss.se
 
Tävlingssektionen

Här organiseras alla våra tävlingar. För att en tävling ska bli lyckad är det många delar som ska på plats, förutom funktionärerna vid bassängen behövs personer som hjälper till med andra kringarrangemang. Det kan vara allt från fikaförsäljning till byggande av läktare och montering av tidtagarutrustning till hantering av sponsoravtal. Vi beannar även sekretariat, speaker och prisutdelare.

 

Du är varmt välkommen om du vill vara med och organisera nästa tävling!

 

Ansvarig Tävlingssektionen

Malin Norlander - malin.norlander@sundsvalls-ss.se

 

 

Föräldrasektionen

Här har ni möjlighet att vara med och ordna roliga aktiviteter för våra ungdomar. Bara fantasin (och ekonomin) sätter gränserna!

 

Vill ni vara med och starta upp vår föräldrasektion igen hör av er till info@sundsvalls-ss.se

 

 

Ansvarig Föräldrasektionen

Saknar ansvarig - 

Försäljningssektionen

Sundsvalls Simsällskap erbjuder våra medlemmar från simskolan till Masters en möjlighet att tjäna pengar genom försäljning med hela 80% av vinsten för försäljningen till säljaren och 20% av vinsten till Sundsvalls Simsällskap. 

 

Försäljningen är helt frivillig och det finns inte några krav på försäljningsnivåer för den som önskar sälja. Huvuddelen av vinsten kommer alltså att tillfalla er som säljer och kan ses som en möjlighet att sänka träningsavgifter eller tävlings-/lägerkostnader. 

 

Sundsvalls Simsällskap erbjuder ett försäljningstillfälle/termin.

 

Har ni förslag eller idéer tillnästa försäljningstillfälle, hör gärna av er!

 

Ansvarig Försäljningssektionen