SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sundsvalls Simsällskap
NIU och Sundsvalls Simsällskap

Sundsvalls Simsällskap samarbetar med Sundsvalls gymnasium som är en av 23 certifierade gymnasieskolor i Sverige som erbjuder Nationell Idrottsutbildning i simning. 

 

  • Simmarna har möjlighet att kombinera sina studier med simträning på elitnivå.  Skolan har som mål att stödja och utveckla elitsatsande elever. 
  • På NIU–simning i Sundsvall erbjuds du ett personligt upplägg för din elitsatsning under de tre eller fyra år du går på utbildningen.

Skolan har ett stort fokus på individens utveckling och kombinationen simning och skola. Utbildningen innehåller mycket träning, du kommer därmed att lära dig att strukturera upp din vardag. Här krävs alltså att du lär dig att ta eget ansvar och fungera som individ i grupp.

 

På NIU-Simning erbjuds träning/teori 3-4 gånger i veckan under skoltid där fokus ligger på dig och dina utvecklingsbehov. Teori kommer att ingå i specialidrotten både separat från och integrerat i de praktiska passen. Simträningen sker i 50m bassäng maj-oktober och 25m bassäng oktober-maj.

 

Du får som NIU-elev vägledning i din satsning av engagerade, licensierade elittränare som hjälper dig att nå dina mål. NIU-träningen ligger på morgonen och schemat är anpassat efter det, oberoende av det program du väljer. Vi vet att du som kommer till oss är driven och motiverad att nå dina mål så för oss är det viktigt att du får utvecklas optimalt både som simmare och individ!

 

Läs mer om NIU i Sundsvall här.

  • För mer information om NIU kontakta Emma Wallin
  • För information om träning efter skoltid med Sundsvalls Simsällskap, kontakta Kevin Lai

På kvällstid erbjuds du att träna med oss i Sundsvalls Simsällskap och delta i vår ordinarie verksamhet. Avgiften för att träna med Sundsvalls Simsällskap är 1500 kr/termin (gäller HT20/VT21)

 
Aktuellt
Simshop
Sponsorer