SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sundsvalls Simsällskap
Jobba med oss!

Sundsvalls Simsällskap bildades 1871 och har sedan dess utvecklats till att vara en förening
med ca 1100 medlemmar. Föreningen har i dag en bredd och en topp som vi är mycket stolta över! Sundsvalls Simsällskap bedriver allt från simskoleverksamhet till simning på elitnivå där vi har ett flertal simmare som tävlar på hög nationell nivå. Totalt simmar ca 900 barn i vår simskola och ca 130 barn/ungdomar i våra tränings- och tävlingsgrupper. Vår simskoleverksamhet är basen i verksamheten och vår rekryteringsbas till tränings- och tävlingsgrupperna. Klubbens verksamhet inkluderar också vuxencrawl och masterssimning. Under 2018 invigdes vår nya simarena!

 

Vi söker alltid ledare till våra verksamheter: simskola, teknik-, trännings- & tävlingssgrupperna.

 

Vi ser att du som söker jobb hos oss tycker om att jobba med barn och ungdomar, är engagerad, ordningsam, noggrann, kan ta ansvar och har en god samarbetsförmåga och samtidigt kan jobba självständigt. 

 

Vi kan erbjuda jobb för dig som fyller 16 år eller äldre. Jobbet erbjuder variation, tempo och mycket glädje! 

 

Att jobba som ledare för Sundsvalls Simsällskap bidrar till samhällsnytta för barn och ungdomar. Att få bidra och följa barnens väg under den livsviktiga kunskapen - Simkunnighet!

 

Mer information: info@sundsvalls-ss.se / 060-61 73 11