SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sundsvalls Simsällskap
STIPENDIER

Morgonbadarnas ungdomsstipendium - Delfinstipendiet

Pengarna som är skänkta av Morgonbadarklubben placeras på ett separat konto. Placeringsformen skall alltid vara en säker placering med så hög avkastning som möjligt. Ansvarig för placeringen är Sundsvalls Simsällskaps styrelse.

                                                                                                                            

Stipendiepremie

Stipendiet delas ut till den tjej och den kille som när resultatet uppnås, ännu inte fyllt 18 år och som under perioden har uppnått den högsta FINA-poängen på 1 distans. Resultatet ska finnas registrerat i Octo statistik. Poäng gäller både för resultat i 25 och 50 meters bassäng.

Har 2 simmare samma poäng så räknas de 2 högsta poängen för simmaren ihop.

Premien är på 1000 kr och betalas ut kontant. Även ett diplom med simmarens tid och poäng på distansen noterat samt en blombukett delas ut.

Kvalificeringsperioden löper från den 1 december till den 30 november. Ligger det en tävling över månadsskiftet november-december räknas den med.

 

Utseende av stipendiat

Ansvaret att utse stipendiat åligger sportchef, huvudtränare eller liknande. Resultatet redovisas för ordföranden senast den 10 december. Det åligger även sportchef, huvudtränare eller liknande att införskaffa blommor och diplom.

Formen för ett nytt stipendium bestäms av styrelsen tillsammans med sportchef, huvudtränare eller liknande.

 

Utdelning av stipendiet

Stipendiet delas ut på Sundsvalls Simsällskaps ”Juldopp” eller liknande evenemang i slutet eller början av året, dock senast mars månads utgång. Utdelare är Sundsvalls Simsällskaps ordförande.

 

Dokumentation

Stipendiets kriterier och varje års stipendiater ska finnas publicerade på Sundsvalls Simsällskaps officiella hemsida. Ansvaret för detta åligger sportchef, huvudtränare eller liknande.

 

Avveckling av stipendiet

Stipendiet delas ut under en period om 10 år varefter det skall avvecklas. Det åligger Sundsvalls Simsällskaps styrelse det år stipendiet upphör, att besluta om hur eventuellt återstående kapital skall användas. Måste stipendiet avvecklas i förtid är det Sundsvalls Simsällskaps styrelse tillsammans med sportchef, huvudtränare eller liknande som tar beslutet samt beslut enligt ovan om hur återstående kapital skall användas.