SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sundsvalls Simsällskap
FÖRÄLDRAPOLICY

På denna sida finns viktig information om vad Sundsvalls simsällskap - SSS - erbjuder simmande barn och ungdomar samt vilka krav som ställs på familjer med barn som tränar teknik och tävlar i föreningen.

 

Du som förälder fyller en mycket viktig funktion genom att bidra med ditt engagemang. Föräldra- engagemanget är nämligen en förutsättning för klubbens överlevnad och för att vi tillsammans ska kunna skapa bra förutsättningar för våra barn och ungdomar att träna och tävla.

 

Det är mycket som behövs för en fungerande verksamhet och utan din hjälp så fungerar inte verksamheten. Det är därför viktigt att alla är med och drar sitt strå till stacken.

 

 I det här dokumentet berättar vi mer om vad som krävs av just dig och vad vi som simklubb tillsammans kan erbjuda dig och ditt barn! 

 

Med vänlig hälsning

Styrelsen

SSS ALKOHOL OCH DROGPOLICY

Alkoholhaltiga drycker och andra droger får inte medföras till eller nyttjas vid SSS arrangemang såsom vid träningar, läger och tävlingar.

Detta gäller för tränare, simmare, funktionärer och andra som utför uppdrag för SSS räkning.


Om simmare, ledare eller funktionär påträffas berusad eller påverkad av droger, skall vederbörande, så snart som omständigheterna medger, lämna arrangemanget. Är personen under 18 år skall målsman underrättas.


Som vuxen knuten till SSS, även förälder och annan anhörig, är det viktigt att uppträda ansvarsfullt och visa att man är en god förebild.

Vid sammankomster där alkohol är tillåtet, arrangerade av SSS eller där man representerar SSS, beaktas måttfullhet.


SSS samverkar inte med sponsorer som marknadsför alkoholhaltiga drycker.


Ledare vid tävlingar, läger och likartade arrangemang måste förvissa sig om att annan vuxen ledare övertar det fulla ansvaret för deltagarna, innan personen kan lämna sin tjänstgöring.


Styrelsen