SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sundsvalls Simsällskap
Utmanaren – Hösten 2019
2019-06-20 11:27

En ny spännande termin med oss i Sundsvalls Simsällskap väntar!

 

Välkommen till en ny spännande termin med Sundsvalls Simsällskap. Ditt barn ska börja simma i Utmanaren och är det första steget i Sundsvalls Simsällskaps sektion ”Tävla”.

 

Utmanaren tränar simning 3 gånger i veckan på Himlabadet. Här tränar vi mycket teknik, koordination och de fyra simsätten. Vi förbereder oss även för att tävla. Vi vill ge er en bra grund att stå på samt få en riktigt rolig start på Er simkarriär. Vi tycker att de är viktigt med sammanhållning och gemenskap. Simning ska vara skoj!

 

Träningen startar igen v32 (Kalendern är uppdaterad v35-40). Träningstiderna kommer att skilja sig från utomhus och inomhus träningarna. Vi ser gärna att ni laddarna ner kalendern för Utmanaren, för att alltid ha de senast uppdateringarna nära till hands.

 

Inför varje termin bokar man sin plats via vår hemsida: www.sundsvalls-ss.se - Anmäl – Utmanaren. De går bra att anmälan till utmanaren fram till och med 31 juli 2019

 

Föräldramöte: Återkommer

 

Ansvarig tränare Utmanaren: Tanya Stenling

Ansvarig för tävlingsverksamheten: Kevin Lai

 

 
Aktuellt
Simshop
Sponsorer