SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sundsvalls Simsällskap
Välkommen till oss i Sundsvalls Simsällskap!
2019-07-30 12:50
UG(P)gruppen - HÖSTEN 2019
Onsdagen den 7 augusti drar vi igång med träningarna utomhus på Himlabadet. Kalendern är uppdaterad och vi ser gärna att ni prenumerera på UG(P)-gruppens kalender: http://www.sundsvalls-ss.se/kalender/?ID=261060 (Då har ni eventuella ändringar & uppdateringar nära till hands). 

Utlämning av nyckeltagg sker ons 6/8 kl. 8.30-8.50 & tors 7/8 kl. 8.30-8.50. Har ni inte möjlighet att hämta ut nyckeltaggen under dessa tider, skicka ett mail till tanya.stenling@sundsvalls-ss.se för att komma överens om en tid. 
 
Om ni behöver köpa badmössa, simglasögon, meshbag finns de ett mindre lager på vårt kansli. Simfenor har vi ej på lager, men dessa rekommenderar vi: https://www.freker.se/product.html/dmc-shorties-simfena-fenor-fins--simfenor?category_id=9 

Sundsvalls Simsällskap har tillsammans med Solens IF, NSS och Kometerna ett förråd där man kan lämna kvar sin meshbag. De är viktigt att simmaren som lämnar sin mashbag hänger upp den på krogarna och inte lägger den på golvet. Sundsvalls SS ansvar inte för meshbags som lämnas kvar i förrådet. 
 
Under tiden som vi har träning utomhus byter simmarna om i skol- & föreningsomklädningsrummet som ligger på långsidan av "lilla"-& aktivitetsbassängen. 

Vid frågor eller funderingar, så är de bara att höra av er.

/Tanya Stenling,
Sundsvalls Simsällskap