Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sundsvalls Simsällskap

Jobba hos oss
Sundsvalls Simsällskap bildades 1871 och har sedan dess utvecklats till att vara en förening
med ca 1100 medlemmar. Föreningen har i dag en bredd och en topp som vi är mycket stolta över! Sundsvalls Simsällskap bedriver allt från simskoleverksamhet till simning på elitnivå där vi har ett flertal simmare som tävlar på hög nationell nivå. Totalt simmar ca 900 barn i vår simskola och ca 130 barn/ungdomar i våra tränings- och tävlingsgrupper. Vår simskoleverksamhet är basen i verksamheten och vår rekryteringsbas till tränings- och tävlingsgrupperna. Klubbens verksamhet inkluderar också vuxencrawl och masterssimning. Under 2018 invigdes vår nya simarena!

Här hittar du de tjänster som är aktuella hos oss just nu.
Välkommen och jobba med Sundsvalls Simsällskap

Vi söker alltid ledare till vår verksamhet. 

simskola-teknik/träningsgrupper-tävlingsverksamhet. 


Vi ser att du som söker jobb hos oss tycker om att jobba med barn, är engagerad, ordningsam, noggrann, kan ta ansvar och har en god samarbetsförmåga och samtidigt kan jobba självständigt. 


Vi kan erbjuda jobb för dig som fyller 16 år eller äldre. Jobbet erbjuder variation, tempo och mycket glädje! Att jobba som ledare för Sundsvalls Simsällskap bidrar till samhällsnytta för barn och ungdomar. Att få bidra och följa barnens väg under den livsviktiga kunskapen - Simkunnighet!


Är det du eller någon du känner som skulle passa hos oss? 

Skicka ett mail: tanya.stenling@sundsvalls-ss.se eller ring: 072-237 46 56


 
Aktuellt
Våra sponsorer