Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sundsvalls Simsällskap

Jobba hos oss
Sundsvalls Simsällskap bildades 1871 och har sedan dess utvecklats till att vara en förening
med ca 1100 medlemmar. Föreningen har i dag en bredd och en topp som vi är mycket stolta över! Sundsvalls Simsällskap bedriver allt från simskoleverksamhet till simning på elitnivå där vi har ett flertal simmare som tävlar på hög nationell nivå. Totalt simmar ca 900 barn i vår simskola och ca 130 barn/ungdomar i våra tränings- och tävlingsgrupper. Vår simskoleverksamhet är basen i verksamheten och vår rekryteringsbas till tränings- och tävlingsgrupperna. Klubbens verksamhet inkluderar också vuxencrawl och masterssimning. Under 2018 står föreningen inför ett spännande skede i verksamheten då Sundsvalls nya simarena invigs med stora utvecklingsmöjligheter för oss som förening!

Sundsvalls Simsällskap behöver förstärka organisationen med tränare inom simskoleverksamheten och tränings- och tävlingsverksamheten då vi ser möjligheter att expandera med vår nya arena. Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn och ungdomar och som är intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet med hjälp av dina erfarenheter.

Här hittar du de tjänster som är aktuella hos oss just nu.
Välkommen och jobba med Sundsvalls Simsällskap

Vi söker alltid ledare till vår verksamhet. 

simskola-teknik/träningsgrupper-tävlingsverksamhet. 


Vi ser att du som söker jobba hos oss tycker om att jobba med barn, är engagerad, ordningsam, noggrann, kan ta ansvar och en god samarbetsförmåga men samtidigt kan jobba självständigt. 


Vi kan erbjuda jobba för dig som fyller 16 år eller äldre. Jobbet erbjuder variation, tempo och mycket glädje! Att jobba som ledare för Sundsvalls Simsällskap bidrar till samhällsnytta för barn och ungdomar. Att få bidra och följa deras väg under den livsviktiga kunskapen - Simkunnighet!


Är de du eller känner du någon som skulle passa hos oss? 

Skicka ett mail: tanya.stenling@sundsvalls-ss.se / 072-237 46 56


 
Aktuellt
Våra sponsorer