Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sundsvalls Simsällskap

Spendera våren med Sundsvalls Simsällskap!
2020-11-02 08:00
Välkomna till Simskolan Vårterminen 2021 och året då Sundsvalls Simsällskap fyller 150 år!

Nu kan ni se alla grupper vi erbjuder Vårterminen 2021 under anmälan. Grupperna är endast synliga och bokning kan göras:

  • Den 13/12 kl. 20:00 (återanmälan). 
  • Den 16/12 kl. 10:00 (nyanmälan).
Vi är en ideell förening som alltid vill bli bättre! 

  • Nytt till våren är att vi kommer att försöka dela upp A & B sidorna i ålder beroende på gruppens nivå. Därför kommer det ligga en ålders restriktion för varje grupp. Detta för att simskolan ska bli ännu bättre! I och med att vi delar in dem i ålder kan vi ge övningar som stimulerar barnen både mentalt och fysiskt samtidigt som simmarna själva har lättare att skaffa kompisar och känner sig som en del i gruppen när alla är "lika" stora. Om ni har frågor vänligen maila: info@sundsvalls-ss.se
  • Ni kan prenumerera på er grupp! Med det nya systemet har ni medlemmar möjlighet att prenumerera på en grupp och ni kommer då få information via e-mail när platserna till gruppen släpps samt om en fullbokad grupp får en ledig plats!
  • Via medlemsappen kan ni även ta del av ert barns framgångar - märken som tagits, framtida grupprekommendationer samt sponsor rabatter via medlemskortet som finns i appen.
Under kursperioder finner ni alla perioder som startar under 2021. Under datum finner ni alla viktiga datum för respektive period med lovdagar etc. och under våra nivåer kan ni läsa om vilken grupp som kommer passa ert barn bäst och under vanliga frågor får ni svar på dem allra flesta funderingarna. Om ni fortfarande har en fråga vänligen kontakta oss så hjälper vi er.

Covid-19:
Vi fortsätter att följa folkhälsomyndighetens rekommendationer för idrottsföreningar. Vi har planerat våren utifrån de förutsättningar vi har idagsläget (021120) med grupper och tider vänligen observera att detta kan komma att förändras beroende på restriktionerna.

Vi ser framemot att fira 150 år av simkunnighet tillsammans med er!
 
Aktuellt
Sponsorer